Imprimir aquesta pàgina

Visita comentada a 'Íntim Santes' d'Anna Aluart

La fotògrafa proposa una "conversa" sobre la seva exposició de retrats de la Festa Major

Cultura 2018, intim santes

L'exposició 'Íntim Santes' d'Anna Aluart es pot visitar a Can Marfà fins al 16 de setembre. Resten doncs, els darrers dies, per endinsar-se en la proposta de la fotògrafa mataronina, que va retratar alguns dels protagonistes rere la Festa Major a l'estil tenebrista, de clara inspiració barroca. La proposta va sorprendre i ha rebut molt bones crítiques. En aquesta exposició, Aluart s'ha centrat en el retrat i el domini del retoc per una sèrie d'instantànies amb el que es proposava enaltir les persones que fan possible Les Santes.

A més de la visita a l'exposició, aquest diumenge hi ha convocada una visita guiada a la mateixa per part de l'artista. Serà a les 12 del migdia quan la fotògrafa podrà explicar com va gestar i realitzar aquest projecte d'exposició, com es va inspirar, així com compartir amb tothom qui hi assisteixi el procés amb el qual va arribar a cadascun dels retrats. La 'Conversa amb Anna Aluart' és el colofó d'una exposició molt aplaudida.

L'ocasió també servirà de presentació del llibre-catàleg del projecte, que s'ha enllestit i que surt a la venda. Aquesta publicació servirà perquè quedi constància d'aquest projecte i recopilarà totes les fotografies de la mostra –també les que per qüestió d'espai expositiu no s'han pogut veure a Can Marfà– amb els textos del periodista Cugat Comas.

El 16 de setembre serà el darrer dia per visitar 'in situ' l'exposició de Les Santes d'aquest any. El llibre-catàleg de l'exposició  amb totes les imatges surt a la venda a un preu de 30 euros.