Una quinzena d’actuacions de pavimentació a la ciutat

Les obres tenen un cost de 345.000 euros procedents del pressupost municipal del 2017 i milloraran una superfície de més de 21.000 metres quadrats

Pavimentació de carrers

Durant el mes de novembre l'Ajuntament està realitzant una quinzena d’actuacions de manteniment i millora de la pavimentació de calçada a diferents carrers de la ciutat. El conjunt dels treballs suma més de 21.000 m² pavimentats i està previst que acabi abans del mes de desembre. Les obres tenen un cost de 345.000 € que l’Ajuntament ha assumit amb una partida pressupostaria del 2017 i, a més, es proposa portar a terme altres projectes de millora de la via pública. Les obres van ser adjudicades a la unió temporal d’empreses formada per Deumal i Vialser.

Els carrers i passos de vianants

Alguns dels treballs de pavimentació ja han finalitzat i d'altres s'estan portant a terme en aquests moments en tota la ciutat. Els carrers són l'Avinguda de Lluís Companys, el carrer de Melcior de Palau, carrer d'Altafulla, la Riera (entre la Muralla i la plaça d'Espanya, el carrer de Mossèn Ramon Fornells, el carrer d’Isabel II, el carrer de Cristòfor Colom, el Camí Ral (entre el carrer de Pasqual Madoz i la plaça de l’Havana), el camí dels Caputxins, el carrer de Lluís Ferrer i Clariana, el camí dels Capellanets, el carrer de la Mare de Déu de Núria, el carrer de Josep Maria Pellicer i el del Mas Sant Jordi, de la Lluna i de Sant Josep de Calassanç. També està previst pels pròxims dies intervenir en els passos de vianants als carrers de Sant Cugat, Lepant, Camí Ral i Francesc Macià.

Pavimentació de carrers
Més intervencions urbanístiques
A més de les millores en el paviment mencionades, la setmana passada van començar les obres de reurbanització de la ronda de Miguel de Cervantes dins dels ajuts de la Llei de barris. Aquesta setmana també està previst que comencin els treballs de millora i manteniment de voreres de la via pública previstes dins el pressupost del 2017 i les obres de millora al carrer de Josep Monserrat i Cuadrada. A càrrec d’Aigües de Mataró, també s'intervindrà efectuant una reforma del clavegueram.