Continua la recerca de l'avi desaparegut a Òrrius

La família demana col·laboració en la recerca

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 05 Setembre 2014 00:00

Recerca avi desaparegut

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant l'avi de 91 anys desaparegut a Òrrius. Els Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i nombrosos voluntaris busquen l'home mentre, en paral·lel, la família ha engegat una campanya de cartells en paper i a través de les xarxes socials demanat qualsevol tipus de col·laboració per localitzar-lo.

La recerca de l'home es va iniciar aquest dilluns a la tarda -un familiar va donar l'avís a les cinc de la tarda i també va denunciar la desaparició als Mossos- i se centrava inicialment a la zona del Turó de Céllecs i de Sant Bartomeu de Cabanyes. Ahir dimarts al vespre es va tenir notícies de que la nit de dilluns un autobús de línia el va portar des de l'estació de Mataró fins a l'hospital, tot i que no està hospitalitzat. Al matí de dimarts rondava per la zona de l'hospital de Mataró i Mataró Parc.

Es tracta d'una persona autònoma de 91 anys, amb una mica de desorientació per l'edat però totalment sana. L'ancià es diu Jesús Ibáñez i en el moment de la seva desaparició vestia texans i camisa de quadres blau marí amb ratlles blanques, amb tirants de color granat. És calb, porta ulleres i té bigoti.