El "Jo sóc com tu" d'enguany anima a obrir els ulls, somriure i canviar el món

Sense el ja habitual escenari de les Dissantes, la coreografia es ballarà als vuit escenaris del 'Mataró s'enlaira'

Jo Soc com tu 2020

Tota l'excepcionalitat viscuda aquest any 2020 no ha fet tirar enrere els organitzadors del "Jo soc com tu". Perquè la solidaritat no s'atura, i després de moments complicats és bo recordar que entre tots podem fer un món millor. Aquesta és la premissa que volen transmetre enguany des de la Fundació Maresme:

Tot i  el daltabaix que tots plegats estem vivint, des de la Fundació Maresme no ens pleguem de braços i tornem de nou amb el Jo soc com tu 2020. Aquesta vegada sota el lema "Obre els ulls i somriu, canviaràs el món". Un clam encoratjador per fer d’aquesta etapa que ens ha tocat viure, el tret de sortida per un món millor!”

La cançó d'aquest 2020 ha estat composada per Adrià Salas (de la Pegatina), produïda pel Carlos Manzanares i interpretada per Buhos, Els Catarres, Suu, D’Callaos, Cesc Freixas, Canteca de Macao, Sara Roy, El niño de la Hipoteca, Germà Negre i Ferran Exceso. Pel que fa a la coreografia, ha estat creada per DansInvitro i ja es pot començar a practicar gràcies al vídeo-tutorial que han penjat al seu canal de youtube:

Vídeo amb la coreografia del Jo Sóc Com tu 2020

Presència destacada al "Mataró s'enlaira"

En un any sense Santes –ni per tant les exitoses Dissantes que ja s'havien fet un lloc per mètits propis en l'imaginari dels mataronins i mataronines– el ja tradicional Jo sóc com tu es ballarà de manera física en els 8 escenaris del Mataró s’enlaira! el dia 26 de juliol. A més, des de la Fundació Maresme animen a tothom ballar-la, gravar-se allà on sigui i penjar el vídeo en un mapa virtual de tot el món per deixar la nostre empremta per un món millor!!

La "flashmob" també es podrà ballar de manera virtual a través de sessions de videoconferència per ballar-la simultàniament el dia 26 de juliol. Aquestes sessions s’enregistraran per tal de fer el muntatge del vídeo final de la flashmob 2020, juntament amb les imatges dels vuit diferents escenaris