Mataró habilita un carril d’accés a la platja per a la pràctica d’esports aquàtics

Tot i aquest canvi encara no es permet el bany recreatiu ni fer esport a la sorra de la platja

Carril Accés Platja Mataró

L'Ajuntament de Mataró permet, a partir d'aquest dimarts 12 de maig, practicar esports aquàtics a la platja del Varador. Per facilitar-ho, aquest dilluns s'ha procedit a senyalitzar un camí d’entrada a l’aigua del mar, just al costat del Centre Natació Mataró. Es tracta d’una senyalització provisional de quatre metres d’amplada des del costat de la zona de l'aparcament de sorra fins a l’aigua del mar.

D'aquesta manera queda delimitada la zona d'accés per a aquelles persones majors de 14 que vulguin practicar esports aquàtics, de forma individual. Tant per accedir-hi com per practicar l’esport a l'aigua, s’ha de mantenir una distància interpersonal de 2 metres.

- L’horari permès serà de 6 a 10 h del matí
- L’esport s’ha de fer de forma individual
- S'han de respectar els 2 metres de distància interpersonal
- Cal ser major de 14 anys

Carril Accés Platja Mataró

Fins a nou avís no es permet el bany recreatiu ni tampoc fer esport a la sorra de les platges de la ciutat. Tampoc es pot romandre ni prendre el sol a la sorra i no es permet la pesca recreativa en superfície (per indicació del BOE-A-2020-4767).

Des de l'Ajuntament es destaca que s'ha de tenir en compte que a Mataró no està activat el servei de salvament i socorrisme, de manera que cal ser especialment curosos a l'hora de decidir-se per fer esport a l'aigua del mar i no exposar-se a riscos innecessaris.

VÍDEO: Aquí podeu veure el muntatge i el carril d'accés