El Club de Tennis Mataró acull la tercera edició del Trofeu Georgina de Miguel Antoja

El torneig se celebra els dies 30 de novembre, 1, 6, 7 i 8 de desembre i té com a objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 29 Novembre 2019 10:47

Ciutat 2017/2019, moute torneig tenis georgina de miquel

Les instal·lacions del Club de Tennis Mataró acolliran durant cinc dies una nova edició del Trofeu Georgina de Miguel Antoja. L'objectiu de l'esdeveniment és recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que es du a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, pioner en aquesta matèria.
De fet, el torneig serveix també per retre homenatge a la Georgina de Miguel, una pacient de l'hospital que va morir víctima d'aquesta malaltia. En les dues edicions anteriors, es van aconseguir recaptar més de 25.000 euros per avançar en el coneixement i els tractaments del càncer infantil.

Ciutat 2017/2019, moute cartell torneig tenis georgina de miguel

Partits i festa final

Aquest obert juvenil de la Federació Catalana de Tennis tindrà lloc els dies 30 de novembre, 1, 6, 7 i 8 de desembre al Club de Tennis Mataró (número 1 del carrer del Tenis). Benjamí, aleví, infantil, cadet i absolut seran les cinc categories que hi participaran, i les inscripcions ja es poden realitzar contactant amb l'entitat organitzadora a través del telèfon 93 796 09 56.

Després dels cinc dies de partits, el torneig tancarà amb una festa final, prevista per al diumenge 8 de desembre al matí i oberta a tothom que vulgui anar-hi. Durant la jornada també hi haurà una entrega d'obsequis per als participants i de premis per als esportistes guanyadors.

El III Trofeu Georgina de Miguel Antoja compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, l'Ajuntament de Mataró i l'Associació contra el Càncer Infantil.

Per poder participar en el torneig cal fer una inscripció prèvia en una de les categories disponibles (benjamí, aleví, infantil, cadet i absolut) trucant al telèfon 93 796 09 56