Ja és aquí una nova edició de la Marxa de l'Or

El trail-marxa solidària se celebrarà el pròxim diumenge 9 de juny

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 04 Juny 2019 08:07

Ciutat 2017/2019, moute-marxa or

A les 8 del matí del 9 de juny començarà una nova edició de la Marxa de l'Or, el trail solidari obert a tothom que vulgui participar-hi, caminant, corrent o en bicicleta.
No es tracta d'una marxa competitiva, i per tant no hi haurà classificacions oficials ni premis, ja que l'objectiu principal de la caminada és finançar programes que lluitin contra la pobresa infantil.

La marxa transcorrerà per uns  magnífics paratges naturals. És per això que, des de l'organització, conscients de la importància de preservar el medi ambient, demanen compromís a tots els participants a l'hora de dipositar les deixalles a les corresponents bosses situades als diferents punts de control per no malmetre l'entorn.

A l'arribada, per celebrar entre tots la fi d'una bonica jornada i carregar piles, hi haurà una botifarrada, a més de rebre la samarreta i un obsequi per la participació.
Inscriu-t'hi

Si vols participar en la marxa, pots fer la teva inscripció anticipada (10€) a diferents punts de manera presencial:

- Creu Roja Mataró (c/ Energia, 11).
- Finques Castellà (c/ Torrent, 57)
- Unió Excursionista de Catalunya (c/Nou 29, de 19 a 21 h).
- Colla Maimakansu (passeig Cabanellas, 7, de 10 a 13 h).
També pots inscriure-t'hi en línia a la pàgina de Runedia. I en cas de no poder fer la marxa, pots col·laborar-hi igualment fent la teva inscripció.

Recorregut 

Ciutat 2017/2019, moute-marxa or

Els participants podran escollir entre dos recorreguts de diferents nivells de dificultat:
Marxa 8,5 km. Té un desnivell de 329 metres, passa per Vallveric, Can Flaquer, Sant Martí de Mata, La Cornisa (avituallament), el Turó d'en Tunyi i Can Soler.
Trail 15,3 km. Amb un desnivell de 580 metres, passa per Vallveric, Can Flaquer, Sant Martí de Mata, La Cornisa (avituallament), la font Moreneta, la font de l'Homs Can Bruguera (avituallament), el Turó d'en Tunyi i Can Soler.