Enguany la Marató Escolar, celebrada amb la Mitja Marató Ciutat de Mataró, és solidària!

El dissabte 18 de maig, Mataró té una cita solidària amb les malalties minoritàries

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 17 Maig 2019 08:48

Ciutat 2017/2019, marató escolar

Integrada dins de la campanya Mou-te amb Cor, aquest any la Marató Escolar serà una cursa més solidària que mai i col·laborarà amb la iniciativa Som Grocs, que treballa en benefici de la recerca genèrica de malalties minoritàries de l’Hospital Sant Joan de Déu. 


Aquesta proposta arriba des d'una família de Mataró afectada per la síndrome nefròtica que va crear la iniciativa Som Grocs Pau, amb l'objectiu recaptar fons per a la investigació de malalties rares  amb la venda d'unes polseres grogues.

En finalitzar la Marató Escolar, a partir de les 10.45 h, hi haurà diverses activitats infantils tant per als corredors com per a qui estigui interessat a participar-hi. I a les 12 h, es farà una festa final amb una masterclass de zumba, també adreçada a tothom. Allà mateix podreu comprar la vostra polsera per 3€, que dona accés a totes les activitats.

Quan i on?
L'activitat tindrà lloc el dissabte 18 de maig a la pista esportiva de l'avinguda Ernest Lluch (al costat del TecnoCampus).
Més informació:
Instagram (@somgrocspau)
Donacions: migranodearena.org (repte: Som Grocs Pau)

Ciutat 2017/2019, marató escolar

La Mitja Marató

Aquest any, la Mitja Marató Ciutat de Mataró, organitzada pel GA Lluïsos Mataró, el Laietània i la Colla Maimakansu, presenta un nou recorregut, que començarà a les 18.30 h des del passeig de Marina, al costat del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme. A més, s'ha afegit una prova 10K.

Ciutat 2017/2019, marató escolar