Imprimir aquesta pàgina

La mona més solidària

Enguany, la mona d'en Santi ve acompanyada d'un ou de xocolata pintat per persones de la Fundació Maresme

Mona d'en Santi

La pastisseria Nougat de Mataró i la Fundació Maresme han donat el tret de sortida a la temporada de Pasqua d'enguany amb la seva tradicional aposta solidària: la mona d’en Santi. Una creació que aquest any ve acompanyada d’una peça única, un ou de xocolata pintat per persones de la Fundació el Maresme.

Nougat s’ha tornat a convertir en un obrador obert, en el qual diverses persones ateses als diferents centres ocupacionals de la Fundació el Maresme han realitzat un taller de pintura d’ous de xocolata. Mentre la pastisseria se segueix encarregant de realitzar la icònica figureta de xocolata d’en Santi, una quinzena de persones de la Fundació Maresme han estat les encarregades de donar color, a través de pintura comestible, a l’ou que aquest any l’acompanya. 

100 mones solidàries

Aquest any s’han elaborat un total de cent mones d’en Santi, que es podran trobar en els tres sabors habituals: xocolata negra, xocolata blanca i xocolata amb llet, i cadascuna va acompanyada per un ou pintat únic i diferent de la resta. Des de divendres 29 de març ja es poden adquirir a la botiga que Nougat té al carrer Sant Josep de Mataró.

Aquest és el sisè any consecutiu que es posa en marxa aquesta iniciativa solidària per Pasqua. Des d’ambdues parts, Fundació i Nougat, coincideixen que es tracta d’una manera diferent i creativa de potenciar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual que, a part d’ajudar-les a través d’una col·laboració econòmica, les implica directament en el procés i ofereix una visió oberta i positiva de la seva realitat.