Nou projectes al Reimagine Textile

La primera edició dels premis estan organitzats pel TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGEMA

Reimagine Textile

Contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró donant suport econòmic, logístic i d'acceleració dels nous projectes empresarials és el motiu pel qual té lloc la primera edició dels premis Reimagine Textile. En aquest cas, nou projectes diferents d'emprenedoria i empreses de recent creació, tots vinculats amb la tecnologia i la innovació tèxtil, són els que optaran al premi. Concretament, hi ha quatre candidatures per a millor idea empresarial i cinc per millor start-up. L'entrega de premis tindrà lloc l'11 de juliol al Centre de Congressos del TecnoCampus.

El Tecnocampus i l'Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l'associació ASEGEMA han estat els organitzadors del certamen que es va convocar el passat mes de maig. A més, compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils, Escola de Disseny LCI, Escola universitària Elisava, Moda 22 i Materfad.