Imprimir aquesta pàgina

Formbytes s'endú els quinzens Premis Creatic

L'empresa vol fer arribar la impressió en tres dimensions a tots els públics

Creatic

La quinzena convocatòria dels Premis Creatic ja tenen un guanyador, que deixa el seu nom pel palmarès dels guardons. És Formbytes i es tracta d'una empresa que vol fomentar la impressió en tres dimensions posant-la a l'abast de tot tipus d'usuaris. El nom de Formbytes és el gran protagonista d'una vetllada que ha omplert el TecnoCampus de reconeixements en el marc de la Nit dels Emprenedors.

Creatic

Vídeo de demostració de Formbytes

L’empresa guanyadora és una iniciativa de tres emprenedors (Miquel Lloveras, Joaquim Agustí i David Marco). El seu objectiu és desenvolupar productes i softwares amb disseny propi totalment innovadors; actualment han desenvolupat i estan a punt de comercialitzar  una impressora 3D innovadora, portable, fàcil d’utilitzar i de baix cost.

Una de les impressores 3D de Formbytes

Altres premiats

El jurat dels Creatic va atorgar una menció especial a Proton (un projecte de desenvolupament tecnològic de mòduls fotovoltaics); el tercer premi va ser per a GymByHours, (una plataforma que introdueix el pagament per ús en el sector fitness); i el segon premi se’l va endur Misterlopez.com (plataforma online que permet formalitzar la reserva d’una reparació o servei a la llar en menys de dos minuts)

En l’àmbit de l’emprenedoria universitària, els projectes de caire tecnològic van ser de nou els protagonistes. En aquest cas, la guanyadora va ser Woonest (una App on el consumidor publica el que compra, ho etiqueta i crea així una recomanació per a altres usuaris), i la menció especial va ser per a Intrepic (una altra aplicació, en aquest cas de notícies fotogràfiques locals).

Creatic

Premis a la responsabilitat social

En el transcurs de la Nit dels Emprenedors, l’Ajuntament de Mataró va  entregar els reconeixements a la responsabilitat social de les organitzacions a les següents empreses i institucions: Datax, Arquera Neteges, Tàctic.cat, ADN Sistemes d'identificació, Bytemaster, Indústries Canyelles BCN, Autoadhesius Z&R, Ganesha 2013, Centre Abril, Productes Codina, Consultori Dr. Saltor, Llar d'infants Petit Geni, Fundació privada Hope Projects, Associació MAP al servei de les persones,  Productes Lycamar, ENG Energia i Residus, Llar d'Infants Sant Jordi i Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme.

Creatic

Els Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions són una iniciativa de l’Ajuntament de Mataró, que també impulsa amb el TecnoCampus els Premis Creatic. Els premis tenen el patrocini del Programa BStartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d’inversors Banc, l’empresa Bytemaster i el Club d’Inversió TecnoCampus.

Creatic