El Juny Associatiu vol posar en valor el voluntariat local

La Nit de la Solidaritat se celebra el 19 de juny amb la periodista Mònica Bernabé

  • Redacció
  • Dilluns, 01 Juny 2015 00:00

Ciutat 2013, juny associatiu

El Juny Associatiu arriba aquest any a la seva quarta edició amb un programa d’activitats promogut per les entitats de la ciutat que gira a l’entorn del voluntariat. Aquest any s’han organitzat 13 activitats i finalitzarà el 2 de juliol. El divendres 19 de juny tindrà lloc la Nit de la Solidaritat. El voluntaritat és un dels grans actius de qualsevol ciutat que ajuda a moure el seu teixit associatiu i fa realitat els projectes que les entitats desenvolupen. Mataró és una ciutat amb un associacionisme fort en molts àmbits i amb aquest programa d’activitats es vol donar a conèixer a la ciutadania les diferents possibilitats que hi ha per col·laborar-hi.

El programa del Juny Associatiu 2015 inclou 13 activitats diferents com formació, una xerrada, projecció d’una pel·lícula, exhibició de country i aeròbic, botifarrada, la festa de cloenda del Centre Sant Pau o la trobada del Consell d’Infants, entre d’altres, a més de la Nit de la Solidaritat.

La 18a Nit de la Solidaritat se celebrarà el divendres 19 de juny a les 20 h al Casal l’Aliança. La trobada començarà amb la presentació de la memòria “Projectes de cooperació i sensibilització 2014”. La convidada d’enguany és la periodista Mònica Bernabé que ha exercit durant 8 anys de corresponsal a l’Afganistan.