Afectats per la dació en pagament s’acullen a la pròrroga de la plusvàlua

300 famílies s'acullen a la moratòria que paralitza el pagament de l’impost

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 15 Octubre 2013 11:08

Dació en pagament

A causa del bon nombre de sol·licituds rebudes i a l’espera d’una modificació legislativa, l’Ajuntament de Mataró va decidir suspendre temporalment el cobrament del rebut de la plusvàlua a tots els afectats que, o bé es troben immersos en un procés d’execució hipotecària, o bé es veuen obligats a fer la dació en pagament del seu habitatge. Després dels primers nou mesos de l’any, es comptabilitzen prop de 300 rebuts paralitzats per l'administració, quantitat que puja a un total de 391.000 euros.

Aquesta és una de les mesures de caràcter social que es van promoure a les Ordenances Fiscals del 2013, juntament amb les bonificacions de l’IBI per a famílies monoparentals, o les bonificacions de l’IAE per a fomentar l’ocupació per part de les empreses.

Seguint el procediment habitual, tots aquells que es trobin en la mateixa situació i vulguin acollir-se a la moratòria, han d’aportar documentació que acrediti, en primera instància, la transmissió de l’habitatge que era el seu domicili habitual i, en segona, que no són propietaris de cap altre immoble.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: