David Bote es presentarà a les primàries per a la reelecció

L'alcalde de Mataró ha comunicat en l'assemblea del PSC que està disposat a repetir com a cap de llista

David Bote
David Bote, alcalde de Mataró, ha comunicat en l'assemblea oberta del PSC que està disposat a repetir com a cap de llista del seu partit en les eleccions municipals del maig de 2019. De moment, està previst que les primàries del PSC per triar el cap de llista se celebrin a la tardor.

En el seu discurs, Bote ha afegit que "vol portar Mataró més lluny que mai en la transformació de la ciutat i la igualtat d'oportunitats". També ha manifestat que "Tots som veïns de la mateixa ciutat, visquin on visquin, votin el que votin, i és entre tots que la farem progressar" i que per aquest motiu "els que s'han dedicat a dividir el país
difícilment poden liderar aquesta ciutat". És per aquest motiu que el lema de la campanya de Bote serà "Mataró ens uneix".

David Bote

L'alcalde ha fet aquestes declaracions en una assemblea oberta a la seu socialista del Camí de la Geganta, on també hi havia els regidors del Grup Socialista de l'Ajuntament de Mataró. L'acte ha estat convocat per a repassar la tasca municipal dels primers tres anys de mandat del govern presidit per David Bote.

En memòria del regidor Joan Vinzo

La intervenció de Bote ha estat precedida per un minut de silenci per recordar Joan Vinzo, el regidor socialista que morí a principis de mes. A continuació, el primer secretari dels socialistes mataronins, Juan Carlos Jerez, ha explicat el procés de substitució d'aquest regidor, que culminarà amb la presa de possessió d'Elizabeth Ruiz al proper ple municipal.