El PP vol transformar la façana marítima perquè esdevingui "la platja del Vallès"

La proposta més ambiciosa preveu unificar el color dels edificis propers a la costa

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 21 Maig 2015 10:06

José Manuel López, al Passeig Marítim

El candidat del PP a Mataró, José Manuel López,  assegura que vol fer un rentat de cara a la façana marítima de la capital del Maresme per deixar-la "com altres ciutats turístiques de la Mediterrània". El popular ha proposat iniciar un concurs d'idees per millorar l'aspecte de les façanes i crear "el color de Mataró", per unificar tots els edificis propers al litoral. López aposta per reformar el Passeig Marítim i dotar-lo "dels serveis necessaris" i d'aparells de pràctica esportiva. Es tracta d'una zona molt utilitzada pels mataronins que té "veritables paranys", segons afirma. El candidat diu que són actuacions "necessàries" per fer del turisme una de les fonts d'activitat econòmica.

Entre les propostes del candidat popular també hi ha la millora de les voreres i l'enjardinament del carrer Sant Pere i Sant Simó. Pel que fa a la unificació del color de les façanes, José Manuel López apunta que el consistori adjudicaria "subvencions" per fer possible la inversió.

Prendre’s seriosament el Passeig

Per al Partit Popular mataroní el front marítim és un dels "actius" de la ciutat. "Des de Mataró podem tenir una façana atractiva, ordenada i ben endreçada", assegura. També lamenta que actualment hi ha un "dèficit de serveis". "Els lavabos caldria obrir-los durant tot l'any i instal·lar-ne més", proposa. El PP ha subratlla que cal prendre's "seriosament" el passeig marítim. "No és de rebut que a dia d'avui no s'hagin concedit les concessions a les guinguetes de les Platges del Callao i de Sant Simó per un error de l'Ajuntament", manifesta.