L’art com a element socialitzador i terapèutic

La Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Iluro han firmat un conveni de col·laboració per acostar l’art i la cultura als malalts d'esclerosi múltiple

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Setembre 2019 11:33

Ciutat 2017/2019, conveni fundacio esclerosi multiple

La Fundació Iluro i la Fundació Esclerosi Múltiple han decidit sumar forces per acostar l’art i la cultura als malalts d'esclerosi múltiple, amb la idea d'aprofitar l’art com un element socialitzador i terapèutic per a persones que pateixen aquesta malaltia neurològica. D'aquesta manera, la Fundació Iluro es compromet a organitzar i programar el Club d'Art, entorn de la biografia de pintors contemporanis.

La Fundació Esclerosi Múltiple, per la seva banda, en farà la promoció i fomentarà la participació entre els seus associats perquè puguin gaudir de la cultura.

L'objectiu és aconseguir que persones amb esclerosi múltiple, tant de Mataró i com de la resta del Maresme, puguin gaudir del Club d’Art. Les persones que conduiran el club seran voluntàries i estaran formades per la fundació mataronina i també podran rebre formació específica sobre la malaltia per part de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Inscripcions:
Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al tel. 93 790 12 89

Amb aquesta col·laboració, s'enceta, doncs, una etapa en què personal de les dues entitats vetllarà per tirar endavant el conveni (firmat per la directora de la Fundació Iluro, Marta Ibarz, i la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera) i fer-ne un seguiment. De moment, té vigència d'un any, però si té bons resultats, es buscarà prolongar-lo en el temps.