Els treballs de recerca protagonitzen l'Eureka

Un any més se celebra la mostra que anirà seguida d’una jornada de presentacions orals i audiovisuals dels treballs el dia 17 de març

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Març 2017 09:17

Fira Eureka2

Arrenca la vuitena edició de la mostra Eureka! de Treballs de Recerca d'Humanitats i de Ciències Socials de Mataró, amb l’habitual exposició de pòsters i memòries escrites, a la biblioteca pública Pompeu Fabra. Ja es pot veure la mostra de treballs dels alumnes inscrits a la biblioteca fins al dia 17 de març, en què se celebrarà la jornada de comunicacions orals i audiovisuals. 

La jornada és una iniciativa del grup de treball Eureka!, que compta amb la col·laboració de la Direcció municipal d'ensenyament i del Centre de Recursos Pedagògics. 

És la vuitena edició d'aquesta mostra, que acaba aquest divendres amb la
jornada de presentacions orals dels millors treballs humanístics i socials

Estimular els dos àmbits

Amb aquesta mostra es pretén estimular l’elaboració de treballs en el camp humanístic i social entre els estudiants de Batxillerat, així com difondre els treballs a la ciutat i oferir als alumnes la possibilitat de publicar els seus treballs i presentar-los davant d’un públic de forma excepcional.

També pels artistes

Paral·lelament s’organitza un certamen per dissenyar el cartell, el diploma i la decoració de la sala on tindran lloc les presentacions orals. A més d’exposar les memòries escrites dels treballs de recerca, també es mostrarà una selecció dels cartells elaborats pels alumnes de l’Institut Alexandre Satorras.