L'Ajuntament col·labora amb la Generalitat per garantir a l'alumnat una tauleta amb connexió a Internet

La inversió del consistori mataroní és de 35.000 € i se suma al material que ha de distribuir la Generalitat a les famílies amb alumnes de final de cicle

Tauleta Nena

La Direcció d’Educació de l’Ajuntament de Mataró ha contribuït en aconseguir que els alumnes de la ciutat tinguin les eines necessàries a famílies i alumnes per poder seguir el tercer trimestre del curs 2019-2020 des de casa i evitar augmentar les desigualtats socials. Aquestes eines són un centenar de tauletes amb connexió a Internet i kits de connexió Mifi (Wifi portàtil), per valor de 35.000 €, que es posaran a disposició del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La inversió de l'Ajuntament és de 35.000 € i se suma al material que ha de distribuir la Generalitat a Catalunya a les famílies amb alumnes que cursen estudis de sisè de primària, quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius.

En una primera onada, la Generalitat ha prioritzat l’alumnat dels cursos de sisè de primària, quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius perquè és quan es canvia d’etapa i on s’atorga un títol acreditatiu. Per portar a terme aquest desplegament i entrega de material, el Govern català va demanar la col·laboració d’altres administracions com ajuntaments i consells comarcals.

La regidoria d’Educació treballa amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental, amb l’objectiu de facilitar el màxim d’eines possibles a les famílies i alumnes de Mataró davant la situació de confinament actual.