Alcampo Mataró amb la Fundació Maresme

Han fet una donació de 12.000 euros per dotar l’Escola d’Educació Especial Arboç d’una sala multisensorial interactiva per a potenciar l’aprenentatge

Alcampo i Fundació Maresme

El supermercat Alcampo Mataró ha decidit donar suport a les iniciatives i activitats de la Fundació Maresme amb una donació de 12.000 euros. Ho ha fet a través de la Fundació Alcampo por la Juventud amb la voluntat que l’Escola d’Educació Especial Arboç es doti d’una sala multisensorial SHX interactiva per potenciar l’estimulació i l’aprenentatge dels alumnes del centre.

La sala multisensorial serà beneficiosa pels usuaris perquè genera sensacions de plaer personalitzades i permet la interacció, explorar límits i capacitats, sentir i reconèixer emocions i comunicar-se.

Estades de pràctiques formatives

Des de l’any 2016, Alcampo Mataró acull joves de la Fundació Maresme en períodes de pràctiques formatives i es proposa continuar posant en marxa accions de col·laboració. Amb elles, esperen avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

La Fundació Alcampo por la Juventud és una fundació nascuda l’any 2012 que, des dels seus orígens, ha donat suport a 54 projectes i ha aportat més de 600.000 euros. Amb les seves activitats es proposa, a través de projectes solidaris vinculats amb la bona alimentació i la salut, donar suport a iniciatives sense ànim de lucre que treballen pel benestar dels nens i joves.

50 anys de la Fundació Maresme

La Fundació Maresme és una entitat referent de la comarca del Maresme que compta amb més de 50 anys d’experiència acompanyant les persones amb discapacitat intel·lectual, afavorint la seva inclusió laboral i social. L’Escola d’Educació Especial l’Arboç, per la seva banda, és una escola concertada amb la Generalitat de Catalunya que compta amb 50 nens i joves dels 3 als 21 anys.