Jordi Ventura, premi a la Innovació Educativa

La Federació d’Escoles Cristianes de Catalunya ha atorgat aquest reconeixement al professor de matemàtiques de l’Escola Divina Providència de Mataró

Premi per Jordi Ventura

El segon premi TIC d’Innovació Educativa, organitzat per la Federació d'Escoles Cristianes de Catalunya (FECC), ha reconegut la tasca educativa de Jordi Ventura, el qual és professor de matemàtiques de l’Escola Divina Providència des del 2008. El premi arriba pel seu treball titulat @maths_revolution, el qual planteja una estratègia de gamificació en les seves classes de matemàtiques amb un joc per a cada curs l'ESO.

A més, utilitza les xarxes socials Instagram i YouTube per ajudar en matemàtiques de secundària i batxillerat, tant per a alumnes de la seva escola com d'arreu d'Espanya.

Ventura, molt compromès amb la seva feina, utilitza diverses estratègies de motivació per l'alumnat, augmentant la participació de les famílies en la tasca educativa i amb una millora significativa dels resultats acadèmics.

Jordi Ventura va ser capità durant molts anys del primer equip de la Unió Esportiva Mataró i  té la samarreta retirada al Josep Mora.