44 cicles formatius de grau mig i superior per al pròxim curs

L’Ajuntament ha preparat una pàgina web que recopila tota l’oferta formativa: www.estudiaramataro.cat

Especial, FP actual 2

L’Ajuntament de Mataró ha presentat recentment l’oferta educativa relativa a la Formació Professional (FP) de cara al curs 2018-2019. La novetat més destacable és que enguany han preparat una pàgina web que recull tota la informació relativa als 44 cicles de grau mig i superior: www.estudiaramataro.cat L’Institut Alexandre Satorras, l’Institut Thos i Codina, l’Institut Puig i Cadafalch i l’Institut Municipal Miquel Biada són els centres educatius públics amb oferta de cicles formatius i l’Escola Freta i l’Escola Pia són els centres concertats que també tenen cicles formatius. Entre aquests centres educatius s’ofereixen 21 formacions de grau mig i 23 de grau superior de diferents branques professionals.

Els cursos d’FP a Mataró es distribueixen en 24 famílies professionals com són, per exemple, hoteleria i turisme, imatge i so, agrària, sanitat, química, serveis socioculturals i a la comunitat, transport i manteniment de vehicles, seguretat i medi ambient, entre d’altres.

Les dades

En el curs actual, el 2017-2018, els diversos cicles formatius oferits a Mataró han reunit més de 2.600 alumnes. Concretament, més de 1.400 han participat en els cursos de grau mig i gairebé 1.200 de grau superior.

La novetat: Preinscripció electrònica

Una de les novetats més destacades és la preinscripció electrònica que estarà disponible pel pròxim curs en el cicles formatius de grau superior de formació professional.

Tota la informació relativa a aquests cursos de formació postobligatòria es pot trobar al web www.estudiaramataro.cat que es va presentar en la la XII Setmana de la Informació i l’Orientació Professional el passat mes d'abril. Cal destacar que en aquest domini web no només hi figura la informació d’FP, sinó també la de batxillerat, estudis universitaris, proves d’accés, formació d’adults i formació ocupacional, entre d’altres.