Formació per a pares i mares amb el ‘Créixer en família’

Arriba a Mataró aquest programa que es proposa brindar eines als pares i mares per tal de reforçar el seu paper educatiu de forma positiva

nens jugant_04

‘Créixer en família’ és el nom del cicle formatiu per a famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ara arriba a Mataró. Els pares i mares del municipi que hi participin podran treballar el seu paper educatiu de manera positiva compartint experiències amb les altres famílies participants i amb l’ajuda d’un dinamitzador.

En aquesta ocasió, el cicle està dirigit a pares i mares d’infants de 6 a 12 anys i, tot i que va començar al passat 8 de maig, encara compta amb places disponibles pels que vulguin inscriure-s’hi a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . La formació tindrà lloc cada dimarts de 10h a 12h del matí fins al dia 12 de juny al Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones, al Carrer de Cosme Churruca, 88.

6 sessions que són un èxit

‘Créixer en família’ és un dels programes públics dirigit a pares i mares més coneguts, el qual any rere any segueix obtenint resultats d’èxit. Segons les dades extretes de les valoracions dels pares i mares que han realitzat el cicle de 6 sessions, el 93% dels que van assistir-hi durant el 2017 ha realitzat canvis en l’educació dels seus fills i filles després de participar en el programa. A més, cal destacar que un 98% creuen que han finalitzat el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo.

155 cicles anuals pel territori

Aquesta iniciativa es realitza a diversos indrets del territori Català i, concretament, l’any passat més de 2.000 famílies van participar en algun dels 155 cicles anuals. Els cicles estan repartits per 37 de les 42 comarques catalanes. El programa està dissenyat en diferents formats, dividits per franges d’edat per a l’educació dels infants d’entre 0 i 3 anys, de 3 a 6, de 6 a 12, de 12 a 16 i de 16 a 18 anys. Els col·lectius de mares i pares, i les entitats i associacions que hi estiguin interessades, poden sol·licitar que es realitzi aquesta formació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .