15 postgraus i màsters pel proper curs al TecnoCampus

El màster d’atenció integrada, cronicitat i envelliment, la principal novetat de l’oferta

  • Redacció
  • Dilluns, 07 Maig 2018 16:37

Ciutat 2017, foto noticia empenta tecnocampus

El TecnoCampus ha obert el període de preinscripció als postgraus i màsters que impartirà el pròxim curs 2018-2019 amb un total de 15 cursos, una xifra ben mataronina. L’oferta la conformen dos màsters universitaris oficials, que permeten, si l’estudiant ho desitja, iniciar el camí cap al doctorat, i un total de tretze títols d’especialització professional: tres màsters propis i nou postgraus. En cas de formalitzar la preinscripció abans de l'11 de juliol, l’alumne obtindrà un 5% de descompte acumulable. Com a novetats d’aquest any, destaca el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, que recull l’experiència de les tres edicions del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència i hi afegeix un nou i innovador enfocament. L’objectiu fonamental d’aquest màster és formar professionals de la salut en l’àmbit de les malalties cròniques i l’envelliment, amb orientació a la recerca.

El pròxim curs acadèmic s’inicien també noves edicions de tres màsters propis: el Màster en Indústria 4.0, organitzat amb l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, 100% online; el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva i el Màster en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència, en modalitat semipresencial.

Especials 2017, tecnocampus-illes

Potents en l’àmbit sanitari

L’oferta es completa amb cursos de postgrau de l’àrea de salut com el d’Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic, amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Trias i Pujol; el Postgrau en Ferides Cròniques; i la 5a edició del Postgrau en Seguretat del Pacient, 100% online. 

Cal destacar també que enguany se celebrarà la 9a edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, la 4a edició del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital i la 3a edició del Postgrau en Comptabilitat Financera. Dins l’àrea de Mitjans Audiovisuals, aquest curs es realitzarà la 3a edició Postgrau en Guió i Direcció d’Actors en col·laboració amb Inicia Films.