Comas Soler

Comas Soler

Crítica teatral
 
"El teatre no és un joc, ni un aparador de vanitats, ni un tapabruts..." (Joan Oliver)

Lloc Web: http://www.totmataro.cat/blocs/traspunt-i-apart
abr
09
2019

Pel broc gros

Alberto San Juan ha tornat al Monumental, ara amb ‘Mundo obrero’

abr
08
2019

Herència insòlita

La Sala d’Argentona continua la temporada amb ‘Ovelles’

Mar
30
2017

Drama de la pèrdua de la identitat

‘El padre’, amb Héctor Alterio, omple i es fica el Monumental a la butxaca

Jun
25
2015

Doll d’energia amb satisfacció

Amb ‘Mamma Mia!’ la Sala Cabanyes omple i entusiasma

Gen
27
2015

Vella rondalla ben contada

Bon inici del nou cicle teatral del Monumental amb 'L'orfe del clan dels Zhao'

zao

Diumenge passat a la tarda començava el segon tram de la temporada estable del Monumental, que d'ara fins a finals d'abril inclou sis espectacles amb el lema comú de "Teatre i ètica". Un inici del tot satisfactori gràcies a l'acollida de 'L'orfe del clan dels Zhao', l'obra dirigida per Oriol Broggi que venia precedida per l'aurèola de l'èxit obtingut la primavera passada quan es va estrenar al Teatre Romea de Barcelona i per l'aval de gran guanyadora dels Premis Butaca d'aquest any, pels sis guardons aconseguits.

Des
17
2014

Xoc de sentiments

‘Llibert’, una obra que planteja cruament neguits i dilemes

Llibert

Diumenge passat a Can Gassol va començar el nou cicle “De boca a orella’ que d’ara fins a març mostrarà quatre espectacles de petit format. El primer ha estat ‘Llibert’, un muntatge que des de la seva gestació ha passat per moltes vicissituds. Es tracta de la primera obra escrita per l’actriu Gemma Brió, que també hi interpreta el paper protagonista.

Nov
05
2014

Bellesa i destrucció

Amb 'Cels' el Monumental viu més de dues hores de tensió dramàtica

Cels

Bona entrada també al Monumental l'endemà de Tots Sants. S'hi presentava 'Cels', el segon text de Wajdi Mouawad que ha muntat Oriol Broggi amb la seva companyia La Perla 29. Les expectatives eren molt altes pel precedent d'autèntica admiració que arreu de Catalunya havia causat 'Incendis', l'obra del mateix autor que a Mataró força espectadors recordaven de quan s'havia programat al setembre de 2012.

Nov
04
2014

Teatre d'envergadura a La Saleta

L'èxit fa que 'El curiós incident del gos a mitjanit' hagi de prorrogar

Cultura 204/2015, teatre incident del gos

Pere Vàzquez és segurament un dels directors més interessants d'entre els encara anomenats joves del planter de Sala Cabanyes. D'idees clares i propostes creatives, en les seves posades en escena sap aprofitar molt bé elements del gran equip actoral de què disposa la casa per anar uns quants passos més enllà del que hi és habitual. Pel que fa al repertori, també depassa els productes que més hi sovintegen. Ni els musicals clonats, ni les comedietes corrents, ni els infantils redundants són la seva preferència. Ell es decanta pel teatre de text, de factura contemporània. I fa bé.

Oct
28
2014

Shakespeare torna a la Biblioteca

Es celebra l'onzena edició del festival dirigit per Montse Vellvehí

Oct
27
2014

Timba de perdedors

Bona acollida de 'La partida' al Teatre Monumental

La Partida

Ja que d'apostes va el tema, el primer que sobresurt a 'La partida', l'obra que un Monumental quasi ple del tot va aplaudir dissabte passat, és el repartiment. El seu director, Julio Manrique, ha jugat en la interpretació amb sis comodins ben capaços de garantir l'èxit a gairebé qualsevol posada en escena. I encara més d'aquesta, que es fonamenta en el treball actoral i en què Andreu Benito, Joan Carreras, Ramon Madaula, Marc Rodríguez, Andrew Tarbet i Oriol Vila van com l'anell al dit a cadascun dels seus respectius personatges.

Pàgina 1 de 6