Comptadors intel·ligents

Sènior: Josep Aracil i Xarrié-President d'Eurosènior

Opinió 2014/2015, sènior-comptadors inteligents
La instal·lació de comptadors intel·ligents per part d'Endesa, l'hi suposa un estalvi econòmic, amb el control remot del consum, inicialment no compensat amb una disminució de la factura al client. Aquest estalvi no té en compte millorar els serveis als clients, els qui se'ls hi pot tallar el subministrament quan se sobrepassa la potència contractada, sense prèviament establir un període d'adequació d'aquesta potència amb els consums reals, que eviti aquesta possible interrupció automàtica.

Tampoc millora el servei als clients que viuen en comunitats de propietaris, a on els comptadors estan situats en llocs comunitaris, als que cal desplaçar-se per visualitzar els seus missatges, moltes vegades amb dificultats, per la seva situació o per estar molts d'ells protegits amb cobertes de plàstic opaques, per culpa del pas del temps.

Aquests nous comptadors haurien de ser fàcilment accessibles en els habitatges individuals i també mitjançant el seu control remot amb una aplicació APP. En lloc de facilitar el servei als clients se'ls hi complica la vida, amb un nou sistema de control que no els té en compte, així com amb un telèfon de pagament 902 per solucionar els seus dubtes.
Molts clients poden patir una interrupció del subministrament, en la fase inicial de funcionament dels comptadors, per culpa del dispositiu de control de potència, la qual cosa els hi pot suposar un clar perjudici, sobretot a gent gran d'edat avançada que viu sola, que difícilment podrà restablir el subministrament interromput.   
 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: