Excursions de gent gran

‘Les associacions de gent gran defensen els seus interessos i per aquest motiu, és molt important que es facin respectar, denunciant actuacions perjudicials’

La marxa de la gent gran es posa sobretot en evidència com a usuaris de viatges. Avui dia la majoria de casals de gent gran, organitzen excursions per als seus associats, majoritàriament durant els dies laborables. Les agències de viatges que organitzen aquestes excursions, ofereixen bonificacions als casals, que moltes vegades, serveixen per augmentar els seus ingressos, amb la finalitat de cobrir les seves despeses de funcionament.

Aquest petit benefici de les bonificacions, es converteix en un negoci per alguns ex-organitzadors dels casals que no tenen cap escrúpol en muntar el seu propi xiringuito per omplir les seves butxaques, organitzant excursions amb la clientela dels casals. Les agències serioses rebutgen aquestes persones espavil·lades que amb diner negre fan una competència deslleial als casals. Si bé la majoria d’agències han pres consciència del problema i no s’avenen a realitzar-les, cal també que ho faci la pròpia gent gran rebutjant aquest tipus d’excursions.

És sabut que les associacions de gent gran defensen els seus interessos i per aquest motiu, és molt important que es facin respectar, denunciant actuacions perjudicials, com poden ser algunes de les excursions realitzades per agències poc serioses que no tenen cap inconvenient en utilitzar persones de dubtosa moralitat. Les associacions de gent gran han de prendre consciència que segurament el gran negoci del segle XXI, serà el de la gent gran i per això, cal, més que mai, començar a defensar els seus interessos.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: