La Grossa cau al barri 'El Barato' de Vilassar de Mar

"Els diners ens vénen com l'anell al dit", va exclamar una parella que va comprar un bitllet a l'estanc el As

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 02 Gener 2018 11:38

La Grossa

La Mayca i el Nicolás estaven divendres seguint per la televisió el sorteig de la Grossa de Cap d'Any amb el bitllet que resultaria afortunat al davant i han vist que els anaven coincidint tots els dígits, un a un, fins que el número s'ha convertit en el primer premi, el 56795. Aquesta parella de Vilassar de Mar va baixar a l'estanc el As, on van comprar el bitllet, per celebrar la fortuna amb els propietaris de l'establiment i els veïns d'aquest barri conegut com 'El Barato', una de les zones més humils del municipi. El migdia es va convertir en una voràgine de felicitacions per a la parella, que rebien els mitjans de comunicació amb exultació.

El bitllet està premiat amb 100.000 euros, uns diners que els "vénen com l'anell al dit", va exclamar Mayca, ja que el seu marit es troba a l'atur i ella està de baixa. "Destinarem els diners a tapar forats, que en tenim molts, i a fer unes vacances i a gaudir-les”, va explicar la parella.

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut en aquest estanc de Vilassar de Mar i al municipi gironí de Campdorà, que ja va repartir el segon premi de la Grossa de l'any passat.

La Grossa de Sant Jordi, ja a la venda

Ja es poden comprar bitllets de la Grossa de Sant Jordi, que en la seva segona edició sortirà amb una tirada de 9,2 milions d'euros, 8 milions en paper i 1,2 online (per internet o a través dels terminals dels punts de venda). El preu del bitllet també serà de 5 euros i es posaran a la venda 80.000 números, del 00000 al 79999. El sorteig es farà el 27 d’abril del 2018. La Grossa de Sant Jordi repeteix la dinàmica i l’estructura de premis de La Grossa de Cap d’Any. És a dir, hi haurà cinc grans premis: el primer premiat amb 20.000€ per euro jugat (100.000€ al bitllet de 5€); el segon premi atorgarà 6.500€ per euro jugat (32.500€ al bitllet de 5€); el tercer, 3.000€ per euro jugat (15.000€ al bitllet de 5€); el quart, que donarà 1.000€ per euro jugat (5.000€ al bitllet de 5€), i el cinquè premi de 500€ per euro jugat (2.500€ per bitllet de 5€ premiat).

La Grossa

També es mantenen els premis especials a les centenes, amb 25€ per bitllet. Es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis. A més, se segueixen premiant les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.