Maragall inaugurarà la nova escola de Sant Vicenç de Montalt

 A ple rendiment, el CEIP Sot del Camp podrà acollir 450 alumnes

  • Divendres, 16 Novembre 2007 14:44

Dissabte s’inaugurarà oficialment la nova escola de Sant Vicenç de Montalt. Ernest Maragall, conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, serà l’encarregat d’inaugurar les instal·lacions del CEIP Sot del Camp. A l’acte hi assistirà l’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i els regidors de l’Ajuntament. Prèviament el conseller visitarà el consistori santvicentí i signarà el llibre d’honor del municipi.

La nova escola, situada al Camí del Padró, s’ha construït sobre un solar cedit per l’Ajuntament. L’edifici, amb una superfície útil de 3.035,70 metres quadrats distribuïts en dues plantes, disposa de 18 aules, 6 d’Educació Infantil i 12 de Primària, tot i que, actualment hi ha en funcionament les 6 d’Infantil i 4 de Primària.

L’escola disposa a més de les aules ordinàries, d’aules d’informàtica, música, audiovisuals, usos múltiples, reforç i Educació Especial; gimnàs; sala de psicomotricitat; teatre; biblioteca; menjador; pista poliesportiva i hort.

Un cop l’escola funcioni a ple rendiment, podrà arribar a acollir 450 alumnes, fet que comportarà que la plantilla de professorat es vagi ampliant progressivament.

Els alumnes del Sot del Camp van estrenar el nou edifici, coincidint amb l’inici del curs escolar, el passat 12 de setembre.