L'explosió de Premià de Mar va ser un crim de violència masclista

L'atestat policial determina que la mort d'una dona en el moment de la deflagració no va ser accidental i s'ha derivat el cas al jutjat de violència domèstica

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 25 Octubre 2016 14:57

Pis Premià explosió

Els Mossos d'Esquadra han conclòs que l'explosió de Premià de Mar el 18 de setembre, en què va morir una dona en el moment de la deflagració i l'home que vivia amb ella dies més tard, va ser un crim de violència masclista, segons han confirmat fonts policials a l'ACN després que ho avancés 'El Periódico'.

Segons la investigació dels Mossos, tot apunta que no va ser una mort accidental, sinó criminal. Una vegada s'ha tancat l'atestat policial, s'ha enviat al jutjat de Mataró que instruïa el cas, que s'ha inhibit al jutjat de violència de gènere de la ciutat, han assenyalat les mateixes fonts.

Jordi Jané, conseller d’Interior de la Generalitat, va explicar que la investigació ha determinat que hi va haver “manipulació manual” de les canonades del gas a l’immoble on hi va haver la deflagració.

L'home que vivia en el pis on hi va haver el sinistre va ingressar a l'hospital amb cremades en un 30% del cos i va morir l'1 d'octubre. L'explosió va comportar inicialment el desallotjament de 36 famílies fins que l'edifici no estigui reparat.