Impulsen la redacció de la 4a Carta Catalana de la Joventut

El procés involucra més de 600 persones

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 10 Març 2017 00:00

Maresme 2017, carta catalana joventutEl Consell Comarcal del Maresme és un dels organismes que participen en la redacció de la 4a Carta Catalana de la Joventut que s'està impulsant aquestes setmanes.

El procés participatiu involucrarà a més de 600 persones joves de tot el territori català per debatre i presentar propostes entorn de 12 eixos temàtics. La carta serà una eina per incidir políticament en la consecució de les reivindicacions juvenils i impulsar els models socials pels quals aposten les persones joves.

A través del procés participatiu “(Re)pensem-ho tot, construïm col·lectivament”, el CNJC vol promoure la participació dels i les joves d'arreu de Catalunya en la redacció la 4a Carta Catalana de la Joventut.

Transformar la realitat

Les Cartes Catalanes de la Joventut recullen els debats i discussions que preocupen les persones joves, així com propostes per a transformar la realitat juvenil i marcs teòrics per analitzar-la. Són documents de consens que s’elaboren a partir de la participació oberta i transversal de joves i entitats juvenils d’arreu del territori català.