Èxit del IV Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal assessora mig miler d'emprenedors anuals

  • Redacció
  • Dimecres, 22 Febrer 2017 09:28

Fòrum Joves Emprenedors

Desenes de persones van seguir la quarta edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que es va celebrar divendres passat al Teatre Monumental de Mataró.

A aquesta quarta edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme van assistir estudiants de 16 instituts i escoles de Mataró, Calella, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Montgat, Canet de Mar, Premià de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

Tots ells van poder conèixer històries d'empreses emprenedores com Pixelon, amb èxit en el món del 3D i van escoltar els emprenedors Víctor Küppers i Alfons Cornella, entre molts d'altres. 

Tots dos van exposar exemples d'empreses que han innovat creant productes i serveis que donen resposta a les necessitats de la gent i han deixat clar que la innovació no sempre va lligada a la tecnologia.

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal assessora cada any una mitjana de 500 emprenedors i emprenedores i ajuda a constituir unes 140 noves empreses. 3 d'elles han explicat la seva experiència i el seu model de negoci.