Imprimir aquesta pàgina

Arriba la Setmana d'emprenedoria amb una àmplia oferta formativa

Les jornades volen ajudar a empreses a actualitzar coneixements laborals i millorar la competitivitat

Ciutat 2014/2015, Setmana emprenedoriaLa Setmana d'emprenedoria al Maresme ja té data i programa. El Consell Comarcal ofereix del 12 al 16 de desembre un conjunt de píndoles formatives per ajudar petites empreses, emprenedors i persones autònomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la seva competitivitat professional.

La Setmana d'emprenedoria, que arriba a la seva tretzena edició, ofereix durant 5 dies, tallers, seminaris i cursos que faciliten eines útils als assistents en tot allò relacionat amb l'empresa. A més, afavoreix l'ampliació de contactes professionals generadors de negoci.
Del 12 al 16 de desembre es realitzaran cursos sobre com constituir una empresa, el màrqueting com a eina essencial de captació de clients, l'empresa cooperativa, la gestió del temps, els valors de l'empresa, xarxes socials .... i altres temàtiques que ajuden a enfortir les habilitats i competències professionals.

Tots els tallers estan impartits per professionals en la matèria a tractar i estan vinculats a l'àmbit de l'empresa. És una bona oportunitat per reciclar coneixements, intercanviar experiències i cercar noves línies d'ampliació de negoci.

La cloenda es realitzarà el divendres amb una jornada de Networking que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals interessats a interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes. L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia.