Imprimir aquesta pàgina

Sant Vicenç escull a què destinar 30.000 euros del pressupost

Els diners s'invertiran en el Parc dels Gabrielistes

Maresme 2014/2015, Sant Vicenç de Montalt ajuntament

Un procés participatiu, que es va iniciar el novembre passat al Consell de Vila, ha donat la veu als santvicentins perquè escullin quina és l'actuació prioritària a la qual s'ha de destinar una part del pressupost municipal. Del 22 de febrer al 10 de març es va celebrar la votació popular entre les quatre propostes finalistes, de les quals el condicionament del parc dels Germans Gabrielistes fou la que va obtenir més vots.
Al projecte guanyador es destinaran 30.000 euros, per a fer-hi espais més segurs i construir-hi camins per a travessar-lo.

Parc Gabrielistes

A més a més, l'Ajuntament també va organitzar el passat 16 de març un taller participatiu perquè la ciutadania fes propostes sobre la fauna, la flora, el manteniment i els usos futurs del parc dels Germans Gabrielistes.
Durant el taller es van recollir un total de 21 aportacions i, un cop valorada la seva viabilitat tècnica i econòmica, la majoria de les propostes, concretament fins a 18, han estat incorporades a l'avantprojecte de millora del parc.