Imprimir aquesta pàgina

Torna la mostra de Curts 'Videopèsols'

Des del 17 de novembre està oberta la convocatòria per presentar els curts a aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac

Argentona 2014/2018, videopèsolsPer tercera vegada el municipi de Caldes d'Estrac organitza el Videopèsols, la III Mostra de Curts de Caldes d'Estrac. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament organitzada per Teleduca, Educació i Comunicació SCP. La convocatòria està oberta des del 17 de novembre de 2017 fins al 10 de febrer de 2018 i anima als creadors a realitzar peces audiovisuals que tinguin com a element comú el pèsol i que s'inspirin en la població i l'entorn.

La mostra es proposa promoure la cultura i la tradició del pèsol al municipi, així com fer poble i donar-lo a conèixer més enllà. La creació audiovisual és l'eina escollida per potenciar la visibilització de la Pesolada de Caldes i promoure la interrelació de la gastronomia amb la creativitat audiovisual.

Les bases

Els participants poden presentar fins a tres curtmetratges per persona abans del 10 de febrer de 2018, amb inscripció gratuïta. El vídeo pot ser de qualsevol gènere (animació, documental, vídeo art...) i ha de tenir una durada màxima de 3 minuts. El curt ha de ser original i de creació pròpia i s'entregaran tres premis: el 1r Premi General Pesolada, el Premi Jove Pèsol de la Floreta (per participants d'entre 12 i 17 anys) i el Premi al Millor Videopèsol segons la votació del públic.

Jurat de prestigi

El jurat de Videopèsols el formen persones vinculades al món del cinema, la creació audiovisual, la fotografia i la cultura.