Caldetes engega el projecte 'Aprendre a fer una exposició'

Es tracta de la primera activitat de la iniciativa

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dilluns, 27 Juny 2016 00:00

Maresme 2014/2015,  com fer una expo-caldetes

Els alumnes de l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac de p3 a 6è van exposar del 17 al 19 de juny a la Fundació Palau els treballs artístics que han elaborat en els tallers i en el Laboratori d’Art de l’Escola.

Aquesta és la primera activitat del projecte 'Aprendre a fer una exposició' iniciada aquest any, fruit de la col·laboració entre l’Escola i la Fundació Palau i que pretén tenir continuïtat també en el curs escolar vinent.

Aquest projecte neix amb l’objectiu d’explicar i ensenyar tot el procés d’elaboració d’una exposició i fer participar les nenes i nens de l’Escola en totes les fases del comissariat d’una exposició, des de la concepció fins al muntatge.

Enguany, a més a més de ser els artistes, s’han encarregat del transport de les obres d’art, del seu condicionament, de preparar les informacions necessàries de cada obra i de distribuir les obres en l’espai facilitat.
Després de molts anys de realitzar activitats i tallers conjunts entre l’escola de Caldes i la Fundació Palau, aquest projecte suposa un pas més per obrir els espais del Museu.