Verifiquen una obra de Puig i Cadafalch a Cabrera de Mar

L'Ajuntament busca ampliar la informació sobre la glorieta de l'Escola Parroquial Sant Feliu

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 21 Juny 2018 11:28

Glorieta de Cabrera de Mar

L’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés per a la catalogació de la glorieta que està situada a l'Escola Parroquial Sant Feliu com a Bé Cultural d'Interès Local després d'acreditar que és obra de Josep Puig i Cadafalch.

Per tal de tirar endavant aquest tràmit, des del consistori es fa una crida al conjunt de la població per tal que aporti documentació o fotografies de la glorieta per tal de disposar de la màxima informació possible sobre aquest element. En aquest sentit l'Ajuntament sol·licita que se li faci arribar el material del que disposin els vilatans.

Aquest treball s’inicia després que hagi estat verificat que la glorieta és obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Aquesta verificació ha estat realitzada a través d’un equip format per tècnics de la Generalitat de Catalunya i una persona experta en el treball de l’arquitecte mataroní. Un cop catalogat aquest element com a Bé Cultural d'Interès Local es duran a terme les tasques necessàries per a la seva conservació i restauració.