El Viver amb la Marató de TV3

El diumenge 17 de desembre organitzaran sis hores d'activitats solidàries per recaptar diners per les malalties infeccioses

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dimecres, 29 Novembre 2017 16:26

Argentona 2014/2017, Marató TV3Enguany les malalties infeccioses seran les protagonistes de 'La Marató de TV3', la iniciativa solidària que cada any recapta diners per la investigació d'alguna patologia o tipus de malaltia. Enguany tindrà lloc el diumenge 17 de desembre i comptarà amb iniciatives privades i ciutadanes de tot tipus per ajudar a la recaptació, així com la venda de l'habitual disc de La Marató, entre altres activitats.

Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització dʼactes festius per incrementar el marcador del programa. Aquest és el cas del Viver d'Argentona, el qual es proposa participar per primera vegada d'aquesta activitat solidària organitzant concerts,  una subhasta i un dinar, entre altres activitats.

Música, natura i solidaritat

Entre les 11h i les 17h del diumenge dia 17, el Viver d'Argentona celebrarà una subhasta solidària, seguida de concerts a càrrec d'una coral, centres escolars d'Argentona i d'altres formacions musicals. També tindrà lloc un dinar popular i un taller de decoració de Nadal amb idees per decorar les taules durant les festes. Cal destacar que se subhastaran objectes de valor, quadres, experiències, mobles i molts altres objectes del Viver o obtinguts per la donació de particulars que volen participar de la causa benèfica. En definitiva, serà un dia per recaptar fons i gaudir envoltats de la natura d'aquest espai.
El Viver és una finca envoltada de natura variada de 18 hectàrees que ofereix un espai pel treball d'entitats socials. També lloga espais per esdeveniments empresarials, sessions fotogràfiques i d'altres esdeveniments privats. Ja és habitual que aquest espai se sumi a la campanya de La Marató de TV3 per participar de la iniciativa solidària catalana amb més participació.

La Marató 2016
L'any passat la Marató de TV3 es va centrar en la recaptació de fons per a la investigació entorn l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Entre les iniciatives impulsades per TV3, les privades i les d'associacions, es van aconseguir més d'11 milions d'euros.