Els Mossos desallotgen una finca del Passeig Baró de Viver

La casa estava ocupada feia un mes per una parella que la volia obrir al poble

  • Redacció
  • Dijous, 13 Març 2014 13:12

Baro de Viver

La finca número 32 del Passeig Baró de Viver va ser ocupada fa un mes per una parella jove que aquesta setmana va ser desallotjada per efectius dels Mossos d’Esquadra amb el suport de la Policia Local.

Segons la noia ocupant, Ester Roca, el desallotjament va ser violent i “denunciaran els fets”. Durant el desallotjament no van poder treure de la finca les seves pertinences i ho van fer el matí següent quan les van col·locar davant la façana amb una pancarta en la que es podia llegir “desallotjament il·legal”. La intenció dels ocupes era obrir la casa per a tot el poble i fer-hi activitats.

El propietari de la finca, quan va saber que la casa estaba ocupada, va presentar una denúncia a la Policia Local d’Argentona que la va traslladar als Jutjats de Mataró on ha seguit el seu curs. Segons el cap de la Policia Local d’Argentona, Pere Anglada, el fet diferencial d’aquest desallotjament és que “ha anat relativament ràpid perquè hi havia proves documentals que la finca presentava perill pels ocupants, està en estat de ruïna”.