Arenys de Mar ja és Vila Florida

Un total de setze municipis del Maresme reben aquest reconeixement, fet que la converteix en la comarca que conté més Viles Florides

Arenys de Flors

Arenys de Mar s’incorpora al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través d’enjardinar i millorar els espais verds. Amb la recent adhesió d’aquest municipi, ja són setze les Viles Florides del Maresme, fet que converteix aquesta comarca en la què conté més Viles Florides. El CHOC de moment ha atorgat el reconeixement a 98 municipis i a més de 300 llars particulars i espais públics.

Una oportunitat per a Arenys de Mar

L’Ajuntament del poble ho veu com una oportunitat per millorar la imatge del municipi i, sobretot, per millorar l’esdeveniment ‘Arenys de Flors’, un projecte en constant creixement.

Una iniciativa de protecció i reconeixement dels espais verds

Viles Florides és un projecte que pretén reconèixer la riquesa natural i paisatgística del país de manera pública, destacant aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. A més, el projecte fa un pas més enllà i busca protegir els espais verds i conscienciar la societat cap a polítiques sostenibles.

El Maresme, la comarca més florida

Els municipis maresmencs participants són: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Teia, Tordera, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i, ara també, Arenys de Mar.