Imprimir aquesta pàgina

El Quadis CNM cau en la Copa davant del Terrassa

L'equip mataroní va tenir opcions fins al darrer instant en un gran quart de final disputat a Sabadell

200228Wa_TerrassaCNMCopaRey

Després d'un gran partit de waterpolo el Quadis CNM va caure eliminat davant del CN Terrassa en els quarts de final d ela Copa del Rey que es disputa a Sabadell. Els de Beto Fernàndez van mantenir-se vius fins al darrer atac, però no van poder acabar empatant per forçar els penals.

Els egarencs, que van sortir motl forts i resolien molt bé els seus atacs, semblaven tenir el partit controlat al descans amb un 5-8. Però a l’inici del tercer el Quadis va fer un parcial de 3 a 0 i fins i tot es va posar per davant amb gol de Grummy (10-9), igualat ràpidament pels egarencs.

A l’inici de l’últim quart la defensa egarenca i Iñaki Aguilar sota pals van estar fortes i el Terrassa va estar encertat en atac per completar un parcial de 0 a 3 i posar-se dos gols amunt (10-12), i ja va poder controlar. El gol de Veich quan faltava una mica més d’un minut 12-13, va posar emoció però ja no es va moure el resultat, tot i que en l'últim atac l'equip mataroní va tenir l'opció d'empatar.

Van jugar pel Quadis: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Marc Vera, Marc Corbalan (2), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina (1), Max Casabella, Grummy Guimaraes (3), Germán Yáñez (2), Marc Pannon.
PARCIALS: 2-4, 3-4, 5-2, 2-3

Historial del CN Mataró a la Copa del Rei

Per tant el Quadis es queda en el seu historial amb una final de Copa (temporada 14-15)  i 7 semifinals (95-96, 03-04, 04-05, 07-08, 08-09, 11-12, 13-14 i la temporada passada, 18-19, a casa).