Cop sobre la taula del CN Mataró, que guanya a la piscina del segon

L'equip de Marina Zablith fa un pas important per assolir el primer lloc de la fase regular de la Divisió d'Honor

200209Wa_MediCNM

L’equip de Marina Zablith ha donat avui un pas importantíssim per acabar aconseguint el primer lloc de la fase regular de la lliga guanyant a la piscina del segon classificat i obrint la diferència a sis punts.

L’equip mataroní ha sortit molt mentalitzat i Clara Cambray ha marcat en el primer atac mataroní. Ha replicat el “Medi”, però dos gols de Lloret i Gual, ja han obert un forat de dos gols i el CN Mataró ja ha anat manant sempre en el marcador.

En el segon quart la defensa ha estat impecable i a l’altre costat les campiones d’Europa Marta Bach i Anni Espar estaven encertades per obrir un forat de quatre gols al descans llarg, que ha pujat als 5 amb un gol de la jove Cristina Nogué a l'inici del tercer.

A l’inici del darrer quart la diferència ha augmentat fins als sis gols (5-11) i el partit ha quedat decidit vista la solvència amb que jugava l’equip mataroní davant un dels seus grans rivals a la lliga.

Mediterrani 9-13 Centre Natació Mataró

CN Mataró: Lorene Derenty, Laura Vicente, Helena Lloret (2), Anna Gual (2), Brigitta Games, Irene González (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogués (1), Marta Bach (3), Maria Bernabé, Anni Espar (3), Queralt Bertran, Blanca Colominas.
CE Mediterrani: Rutgers, Duran (1), Díaz, Blacker, Toha (2), Prats, Clara Espar (4), Tarragó, Seto, Dalmases (1), Ungria (1), Puanani, Trojan.
PARCIALS: 3-4, 0-3, 2-3, 4-3.