Al CN Mataró li toca un grup difícil en el sorteig l'Eurolliga femenina

Un campió d'Europa, un campió de la Copa LEN i el "Medi" seran els rivals a Atenes a finals de mes

180414Wa_Dunaujvaros

Avui s'ha celebrat el sorteig de la segona fase de grups de l'Eurolliga femenina de waterpolo, per a la qual l'equip del Centre Natació Mataró es va classificar el cap de setmana passat en el grup celebrat a Utrecht.

El fet d'haver acabat en tercer lloc del grup, tot i haver guanyat dos partits, bàsicament per la dura derrota encaixada el primer dia contra el Dynamo Uralochka, ha fet que l'equip mataroní hagi caigut en un grup duríssim, que es disputarà els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre a Atenes.

Tres rivals complicats

Els rivals en el Grup E (fins al D eren de la primera fase) seran l'Olympiakos del Pireu, que jugarà a casa, el Dunaujvaros hongarès i el Mediterrani. Es classifiquen per als quarts de final els dos primers classificats.

Les gregues de l'Olympiakos van quedar campiones de la Champions l'any 2015, i ja passaven directament a aquest fase per haver estat finalista en la Final Four de la temporada passada. La temporada passada es van creuar en el camí de La Sirena CNM guanyant el partit per 5-12.

L'equip hongarès del Dunaujvaros és el campió de la Copa LEN 2018 celebrada a Mataró, en la qual va derrotar a La Sirena CNM en la semifinal per 7-11 i a l'Olympiakos en la final. Ha passat com a primer del seu grup derrotant Kinef Kirishi (14-8), De Zaan (12-10), Exiles (21-5) i empatant amb el Roma (7-7).

El Mediterrani és prou conegut i ha passat com a segon del seu grup. Van perdre contra Padova (7-14) i van guanyar Spandau Berlin (17-8), Zuglo  (14-13) i Kosice (20-7). Al "Medi" hi juga la mataronina Ru Tarragó, que en aquesta fase va marcar 14 gols.

Els altres grups han quedat així:

GRUP F (a Sabadell)- CN Sabadell, UVSE Budapest (Hongria), Utrecht (Holanda), Roma (Itàlia)

GRUP G (a Kirishi)- Vouliagmeni (Grècia), Padova (Itàlia), Kinef Kirishi (Rússia) i Tetteroo (Holanda)

GRUP H (a Catània)- Orizzonte Catània (Itàlia), Dynamo Uralochka (Rússia), Sant Andreu, BVSC Zuglo Budapest (Hongria)