Imprimir aquesta pàgina

El CN Mataró, campió de la Supercopa Estatal femenina de waterpolo

Ha derrotat el CN Sabadell a casa seva, amb una remuntada espectacular i amb Anni Espar (8 gols) com a MVP de la final

190928Wa_CNMsupercampiones

Avui a Can Llong a Sabadell, després de dos anys, tornaven les finals entre CN Sabadell i CN Mataró. I tres anys i mig després del títol de la Copa de la Reina, aconseguit en aquella mateix piscina, l’equip femení del CN Mataró ha tornat a derrotar el CN Sabadell. D'aquesta manera ha guanyat per primera vegada aquest títol de la Supercopa que en les deu últimes edicions havia guanyat l’equip sabadellenc.

S’ha parlat de sobres de que aquesta temporada el CN Sabadell no estaria al nivell de les anteriors temporades. Fa uns dies es va veure en la semifinal de la Copa Catalunya en la qual el CN Mataró ja va estar a punt de tombar-lo i va caure per un mínim 14-15. Avui, i després d’una tanda de penals, el matx ha finalitzat amb el mateix resultat però favorable a les jugadores que prepara Marina Zablith.

El partit ha començat anivellat amb una Anni Espar, molt motivada i carregant-se l’equip a l’esquena en l’aspecte ofensiu. A poc d’iniciar-se el segon quart el marcador estava en 5-4, amb els quatre gols mataronins marcats per Anni Espar. Però en el tram final del segon quart el Sabadell ha trobat forat a la defensa mataronina i al descans ha arribat amb un 8-4 favorable.

En el tercer quart l’escletxa encara s’ha ampliat als cinc gols (9-4), però el CNM no s’ha rendit i ha reaccionat amb un parcial de 0-4. Des d'allà fins al final alta tensió, amb defensa espectacular de l’equip mataroní. I un gol d’Anni Espar (que ha estat la MVP de la final), quan faltava un minut, ha posat les taules portant la decisió definitiva als penals.

En la tanda de penals tothom ha anat marcant i s’ha arribat al 4-4 (14-14 en el global). Aleshores un dels fitxatges estrella del Sabadell, la italiana Barzon no ha marcat i Helena Lloret ha donat el títol al Centre Natació Mataró.

CN SABADELL 14-15 CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester i Ainara Farré porteres, Mati Ortiz (2), Lídia Dot, Ruth Ariño (1), Sílvia Morell (4), Nona Pérez, Marina Cordobés (1), Maica Garcia (2), Judith Forca (2), Laia Rion Ekaterina Tankeeva (2), Laura Barzon.
CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres, Laura Vicente (1), Helena Lloret (1), Anna Gual (3), Brigitte Games, Irene Gonzàlez (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogués, Marta Bach, Maria Bernabé, Anni Espar (8), Queralt Bertran.
PARCIALS: 4-3, 4-1, 1-4, 1-2, i en els penals 4-5