S'estrena el nou projecte del femení de waterpolo del CN Mataró

L'equip del Centre juga els quarts de final de la Copa Catalunya avui dimecres a les 18 hores

190918Wa_4fitxatges

Avui dimecres a les 18 hores, al complex Joan Serra del CN Mataró, s'inicia la nova temporada per a l'equip femení de waterpolo del Centre, amb el nou projecte, molt engrescador, que dirigirà des de la banqueta per segona temporada la Marina Zablith. I ho farà amb intensitat, amb uns quants partits en pocs dies.

L'equip del Centre rep la visita del CN Catalunya en els quarts de final de la Copa Catalunya. L'equip gracienc serà també una de les novetats a la Divisió d'Honor, ja que ha agafat la plaça que ha deixat vacant el Moscardó en renunciar a la màxima categoria estatal. I així, tot i que havia perdut la promoció d'ascens, per primera vegada tindrem el "Cata" a la màxima categoria.
De moment serà el primer rival a la Copa Catalunya i en aquest partit ja podrem veure en acció als nous fitxatges de l'equip, Anni Espar, Anna Gual, Irene Gonzàlez i la portera Lorene Derenty, al costat de les jugadores que continuen com Marta Bach, Helena Lloret, Clara Cambray, Brigitta Games, Laura Vicente a més de les joves Cristina Nogué, Maria Bernabé, Júlia Soler i la jove portera Blanca Colominas.

Si, com és de suposar, no hi ha sorpresa, el divendres a les 15:30  hores tindrem ja el primer enfrontament de la temporada contra el Sabadell en la semifinal, que es jugarà al CN Montjuïc. Dissabte a les 16 i 17:30 es juguen els partits pel bronze i pel títol.

I per anar animant la cosa el dimecres següent dia 25 a Can Llong a Sabadell ja tindran la segona competició, la Supercopa Estatal. En la semifinal s’enfrontaran al CN Sant Andreu. L’altra la disputen Sabadell i “Medi”. La final es jugarà el dissabte dia 28.