La fase final de la Copa del Rei de waterpolo es disputarà a Mataró

El sorteig se celebrarà el dijous dia 24 i la competició tindrà lloc entre els dies 15 i 17 de febrer

Waterpolo Quadis Mataró - CN Sabadell

Per primera vegada en la seva història la fase final de la Copa del Rei de waterpolo es disputarà a la nostra ciutat. Els vuit millors equips de la primera volta de la lliga faran cap a Mataró per disputar 7 partits d'alta intensitat que acabin atorgant al millor el títol de campió.

El sorteig se celebrarà el proper dijous dia 24 de gener a la Nau Gaudí i la competició tindrà lloc entre els dies 15 i 17 de febrer. Si el temps acompanya es disputarà a les instal·lacions del complex Joan Serra del CN Mataró, i es cas de mala previsió s'hauria d'anar al pla B del Sorrall.

Els vuit equips participants seran, citats per l'ordre de classificació actual a la lliga: Barceloneta, Terrassa, CN Barcelona, Mediterrani, QUADIS CN Mataró, Sant Andreu, Sabadell i Canoe.

La Copa de la Reina ja ha celebrat el seu sorteig

Per la seva part la Copa de la Reina es disputarà a Sant Feliu de Llobregat una setmana abans. Ja s'ha celebrat el sorteig i La Sirena CNM no ha tingut sort, ja que li ha tocat el CN Sabadell a quarts de final. L'altre quart de final de la seva banda del quadre el disputaran Mediterrani i Terrassa i per l'altre costat els dos partits seran Rubí - Zaragoza i Sant Feliu - Sant Andreu.