Imprimir aquesta pàgina

L'infantil femení de La Sirena CN Mataró tercer de Catalunya de waterpolo

L'equip masculí va caure eliminat als quarts de final

Es van disputar aquest cap de setmana a la piscina Municipal de Montjuïc les fases finals del Campionat de Catalunya Infantil de waterpolo, en la categoria Mixta i  en la Femenina.

L'equip femení entrenat per l'Elena Padilla es va proclamar tercer de Catalunya després de demostrar una gran qualitat en el seu joc, amb moltes ganes i sobretot amb una gran esportivitat en tots els partits jugats, fet que els va valdre ser reconegut amb el premi Fair-Play del torneig, que encara ressalta més el guardó obtingut.

180625Wa_EquipinfantilCNMfem

El camí fins a la medalla va començar amb la victòria contra el CN.Catalunya (5-0), derrota per la mínima (4-5) contra el que seria l'equip campió l'Atlètic Barceloneta, i victòria final contra el CN.Terrassa (10-5) que els va donar una plaça al podi.

L'equip va estar format per: Blanca Colomines, Berta Blanch, Queralt Bertran, Malena Bertran, Anna Aparicio, Mariona Castellví, Leire Ordóñez, Abril Ordóñez, Isabel Piralkova, Abril Dueñas, Carla Martín, Lucia Fernàndez, Victoria, Lemlem Blasco i Carlota Daura.

L'equip masculí cau a quarts de final

A la mateixa piscina s'hi jugava també la Fase Final de categoria masculina i el nostre equip portat per l'Ernest Gil va guanyar el primer partit contra el CN.Montjuïc (5-0) que el classificava per als quarts de final. En aquest partit els jugadors de La Sirena CN Mataró es van enfrontar contra el favorit del campionat el CN Barcelona, amb el qual van perdre per 13-6 quedant eliminats. L'equip cenebista acabaria sent el campió.