Imprimir aquesta pàgina

La Sirena CNM tanca la fase regular a Terrassa

El pròxim dijous ja començarà el "play-off" contra el Sant Andreu

L'equip de La Sirena CN Mataró tanca el dissabte a la tarda (16:30 h) la fase regular de la lliga de Divisió d'Honor amb el desplaçament a la piscina del CN Terrassa. El partit és intranscendent per a l'equip mataroní, que acabarà la fase regular en tercer lloc. Però és un bon test de cara al "play-off" de semifinals que començarà el proper dijous, amb molta probabilitat contra el CN Sant Andreu.

Waterpolo La Sirena CNM - Terrassa

Per a l'equip egarenc té més importància ja que en cas de guanyar i que el Mediterrani perdés a Rubí es farien amb el quart lloc i podrien jugar la semifinal contra el primer classificat. Però vaja, les dues coses semblen força improbables.

L'equip mataroní ha jugat 7 vegades en partit de lliga a Terrassa i sempre hi ha guanyat, la temporada passada per 3-8. I a la primera volta, al Complex Joan Serra, La Sirena CNM va guanyar clarament davant l'equip egarenc per 18-5.

El partit de la jornada es juga a Sabadell i allà el líder, recent subcampió d'Europa, rep el segon classificat, el CN Sant Andreu. Les sabadellenques ho han guanyat tot i les andreunques només van perdre a la primera volta a casa per 6-9 davant el seu rival. Això vol dir que per tombar la classificació el Sant Andreu hauria de guanyar de quatre gols o més. Sembla difícil i per això havíem dit que molt probablement el rival de La Sirena en semifinals serà el Sant Andreu.