La Sirena CNM cau a Sabadell en el primer partit de lliga

L'equip sabadellenc ha dominat en tot moment, per guanyar per tercera vegada aquesta temporada a l'equip mataroní

Avui ha començat la lliga de Divisió d'Honor femenina de waterpolo i ho ha fet amb l'enfrontament amb els dos primers de la temporada passada, i el campió, el CN Sabadell ha superat a La Sirena CN Mataró per 12-7 i per tant ja comença dominant.

171021Wa_SabCNM

El partit ha començat amb un equip local molt endollat en atac per tancar el primer quart amb un 4-1, amb gol de Clàudia Abad per a La Sirena. En el segon quart la defensa mataronina i Debby Willemsz han reaccionat i han deixat a zero l'equip local per arribar al descans amb 4-2, amb gol d'Helena Lloret.

A la represa ha tornar a sortir fort l'equip local i de seguida ha agafat quatre gols d'avantatge (6-2). Dos gols més d'Helena Lloret han permès tornar a posar la diferència en els tres gols (7-4). I en el darrer quart, amb el partit força trencat, altra vegada superioritat local, amb un atac molt resoltiu. Ciara Gibson, dues vegades, i Clara Cambray han fet els gols mataronins.

CN SABADELL 12-7 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (2), Anni Espar, Bea Ortiz (2), Gisela Farré (1), Pula Lietón, Marina Cordobés, Maica Garcia (1), Pili Peña, Kiley Neushul (4), Olga Domènech, Judith Forca (2), Ainara Farré.
LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Laura Vicente, Maria Zablith, Helena Lloret (3), Clàudia Abad (1), Júlia Nieto, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Ema Carevic, Carla Graupera, Júlia Avila.
PARCIALS: 4-1, 0-1, 3-2, 5-3.