El Quadis CN Mataró i el CN Terrassa tornen a empatar

Ha estat un partit amb moltes alternatives que ha acabat amb igualada justa, tal com havia passat en les dues darreres temporades

171018Wa_Darreratac

El Quadis CN Mataró, després de la seva experiència a Budapest en l'Eurocup que va tenir moments memorables, però que va acabar amb final trist, debutava avui dimecres a casa en la lliga de Divisió d'Honor. I ho feia davant un dels equips cridats a estar a la part alta, com és el CN Terrassa, que ha perdut una figura com Álvaro Granados, però ha recuperat Sergi Mora.

El partit després de diverses alternatives al marcador, amb ratxes d'encert d'un i altre equip i amb dos períodes per a cadascun, ha acabat amb un just empat. Aquest resultat posiblement ha deixat més content l'equip local que venia del darrere en el marcador i que ha fet un gran darrer quart. No és estrany aquest resultat entre aquests dos equips que, aquí a Mataró, sempre brinden partits molt emocionants. En les dues últimes temporades a la fase regular el marcador havia estat de 6-6.

El primer quart és visitant i el segon és local

D'entrada el Quadis semblava tocat pel viscut la darrera setmana a Budapest i li ha costat entrar en el partit i el Terrassa ho ha aprofitat per avançar-se amb un 0-2, que ja acabant el quart Ramiro Veich, en jugada d'home de més ha reduït.
Però en la sortida del segon quart s'ha vist un Quadis terriblement endollat i amb gran encert en el xut superant un gran porter com és Iñaki Aguilar que no ha pogut fer res davant els xuts de Germán Yáñez, Pol Barbena i Marc Corbalán, que en tres atacs consecutius han situat el marcador en 4-2. Ja prop del descans els visitants han reduït diferències.

171018Wa_Yañez

El tercer quart torna a ser egarenc i el darrer del Quadis

Només començar el tercer quart i en un altra home de més l'argentí Germán Yáñez l'ha tornat a clavar a l'escaire (5-3). Però fins al final del quart l'equip local s'ha vist superat per la defensa visitant, ha perdut moltes pilotes i no ha trobat opcions de xut clares, que en canvi si han trobat els visitants, sobretot la seva perla de la pedrera Bernat Sanahuja (nascut l'any 2000) que amb dos gols cap al final ha fet pujar el 5-7 al marcador.

171018Wa_Barbena

Quan tot semblava encaminar-se a una derrota local, en el darrer quart la defensa ha pujat un punt més i ha aparegut la figura de Mario Lloret sota pals, que ha fet cinc aturades quasi seguides, una en un penal llançat per Sergi Mora. Mentrestant a l'altra banda Pol Barbena i Ramiro Veich han aprofitat dues jugades de superioritat per empatar el matx i donar un valuós punt.

171018Wa_Lloret

QUADIS CN MATARÓ 7-7 CN TERRASSA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (8 aturades), Ramiro Veich (2), Josep Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernández, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina, Pol Barbena (2), Albert Merino, Germán Yáñez (2), Xavier Casabell (ps). 7 gols de 23 xuts de 37 opcions d'atac. 5 de 11 en home de més. 6 exclusions i un penal en contra.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar (8 aturades), Sanahuja (3), Mora (1), Ernesto Pérez, Óscar Aguilar, De la Fuente, Salvador (1), Jordi Pérez, Fran Sànchez, Galeev (1), Oriol Rodríguez (1), Pericas i Albacete (ps). 7 gols de 20 xuts de 35 opcions d'atac. 2 de 6 en home de més. 1 penal no transformat. 11 exclusions.
PARCIALS: 1-2, 3-1, 1-4, 2-0.