El Quadis cedeix davant el potencial mariner a la semifinal

L'equip del Centre Natació Mataró només ha pogut resistir durant el primer quart

El Quadis ha intentat plantar cara a un dels més poderosos equips d'Europa, com és el Barceloneta, però després d'un primer quart en què ha fet concebre esperances de sorpresa, ha acabat cedint davant l'enorme potencial de l'equip barceloní i s'ha vist, com ja era d'esperar, fora de la final de la Copa del Rei.

Un dels cinc ex-Quadis que té l'equip mariner, Marc Roca, ha inaugurat el marcador, però de seguida s'ha vist que l'equip mataroní sortia molt més mentalitzat que el dia anterior davant el "Cata", i Fran Sànchez i Piralkov han donat avantatge a l'equip que prepara Beto Fernàndez. El Barceloneta ha remuntat en un minut (2-3), però Piralkov ha tornat a empatar, i poc abans del final del primer quart l'ex-Quadis Albert Español ha desnivellat novament el marcador a favor del favorit.

Mataró-barceloneta

A l'inici del segon quart dos gols més han ampliat el parcial fins a un 0-4. Pau Bach, avui molt encertat en atac amb tres gols, ha fet el 6-4, i amb aquest resultat hi ha hagut una jugada, potser no clau, perquè la superioritat del rival és gran, però sí important, quan s'ha anul·lat un gol a Estrany que hagués estat el 6-5, i en canvi Petkovic s'ha anat trobant i amb l'ajut d'Echenique ha ampliat el marcador fins a un 9-4 que ja ha decidit el matx.
Fins al final el Quadis ha mantingut el tipus, i fins i tot ha reduït la diferència a quatre gols en algun moment, però al final aquesta ha acabat en sis gols que indiquen ben clarament la superioritat de l'equip que aquest any organitzarà la final a sis de la Champions, amb ganes de poder obtenir l'únic títol que se li resisteix.

CN MATARÓ QUADIS - ATLÈTIC BARCELONETA 8-14

CN Mataró Quadis: Michal Diakonow; Albert Merino; Francesc Sánchez (1); Marc Corbalán; Svilen Piralkov (3); Edu Mínguez; Pol Barbena; Pau Bach (3); Víctor Fernández; Pere Estrany (1); Pau Schnizler; Marc Pannon.
CN Atlètic Barceloneta: Dani López Pinedo, Balasz Sziranyi, Felipe Perrone, Alberto Munarriz (1), Albert Español (1), Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Gonzalo Óscar Echenique (3), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández, Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (4) i Mario Lloret.
PARCIALS: 3-4, 1-4, 2-3, 2-3